دسته بندی


محبوب ترین مقاله ها


تست
۸ مهر ۱۴۰۲

...

دوره آموزشی روش های تأمین برق مشترکان بالای یک مگاوات
۲۹ شهریور ۱۴۰۲

دوره آموزشی تأمین برق مشترکان با قدرت قراردادی بالای یک مگاوات با همکاری ...

سهم عظیمی از معاملات خارج بازار برق از طریق قرارداد دوجانبه برق صورت می گیرد.
۱۴ شهریور ۱۴۰۲

مجموع حجم معاملات خارج از بازار برق (مجموع معاملات بورس انرژی و قرارداد ...

آمار معاملات برق سبز در تابستان 1402 منتشر گردید
۴ شهریور ۱۴۰۲

معاملات برق سبز در تابلوی برق سبز بازار بورس انرژی ایران در تابستان ...

تابلو برق سبز و صنایع مشمول آن
۱۸ مرداد ۱۴۰۲

راه‌اندازی تابلوی برق سبز و ورود انرژی تجدیدپذیر به بورس می‌تواند پاسخی به ...

الحاقیه قرارداد انشعاب برق چیست
۱۳ تیر ۱۴۰۲

الحاقیه قرارداد انشعاب برق (الحاقیه نیابت)، الحاقیه ای بر قرارداد انشعاب برق فیمابین ...

هوشمندسازی کنتور پرمصرف ها

هوشمندسازی کنتور پرمصرف ها

سخنگوی صنعت برق ایران گفت: از حدود ۳۰ میلیون مشترک بخش خانگی، حدود ۶۵۰ هزار مشترک بیش از دو برابر الگو، مصرف برق دارند و جزو مشترکان پرمصرف هستند که تا زمان اوج مصرف برق در تابستان امسال، به کنتورهای هوشمند مجهز می شوند.

مصطفی رجبی مشهدی مدیر عامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران و سخنگوی صنعت برق در گفت‌و گوبا ایسنا، از احتمال افزایش دما در آخرین روزهای اردیبهشت‌ماه خبر داد و آن را به معنای طولانی بودن دوره پیک مصرف برق و ضرورت حفظ آمادگی شرکت‌ها برای مدیریت این دوره دانست.
سخنگوی صنعت برق در خصوص راه کارهای گذر از دوران اوج مصرف در تابستان امسال گفت: برای گذر از پیک سال ۱۴۰۱، تمرکز بر بحث هوشمندسازی مشترکان و قابلیت کنترل پذیری، انعقاد تفاهم‌نامه با مشترکان صنعتی و کشاورزی، بکارگیری حداکثری مشترکان خود تامین، دیزل ژنراتورها و همچنین فرهنگ‌سازی مدیریت مصرف و صرفه‌جویی برای تمام مشترکان قرار دارد.
وی در بیان تاثیر کنتورهای هوشمند در کاهش مصرف ابراز داشت: با هوشمند شدن کنتورها، علاوه بر نظارت شرکت‌های برق بر میزان مصرف، مشترکان برق نیز در لحظه از میزان مصرف و هزینه‌های برق خود آگاه می‌شوند و این موضوع می‌تواند در کاهش مصرف برق بسیار تاثیرگذار باشد.
رجبی مشهدی با بیان اینکه ۳۰۰ هزار کنتور هوشمند در بخش خانگی و تجاری نصب شده است، اظهار کرد: تمام بخش‌های اداری، صنعتی، عمومی و کشاورزی کشور با مصرف ۳۰ کیلوولت آمپر به بالا که حدود ۷۰۰ هزار کنتور برآورد می‌شود، هم‌اکنون به کنتورهای هوشمند برق، مجهز و رویت‌پذیر شده‌اند.
سخنگوی صنعت برق با بیان اینکه این بخش‌ها حدود ۵۰ درصد مصرف برق کشور را به خود اختصاص می دهند، گفت: بیش از ۳۰ میلیون دستگاه کنتور برق نیز در بخش خانگی و تجاری کشور داریم که ۶۰ درصد آن‌ها کنتورهای دیجیتال و مابقی مکانیکی هستند و در مجموع حدود ۳۰۰ هزار کنتور هوشمند در بخش خانگی و تجاری نصب شده‌ است.
به گفته رجبی مشهدی با احتساب بخش خانگی و تجاری هم اکنون یک میلیون دستگاه کنتور برق هوشمند در کشور نصب شده است.
وی با اشاره به سرمایه گذاری های کلان برای ایجاد یک نیروگاه، گفت: مدیریت مصرف نقش مهمی در اقتصاد انرژی وشکوفایی اقتصاد کشور دارد و در اولویت برنامه کاری شرکت‌های توزیع برق قرار گرفته است.
او درباره قیمت هر دستگاه کنتور برق هوشمند بخش خانگی گفت: در حال حاضر قیمت یک دستگاه کنتور هوشمند بین ۶۰۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان است.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Print
LinkedIn
Email
Telegram
WhatsApp