طبق گزارش واحد روابط عمومی شرکت مدیریت شبکه برق ایران، تا به امروز 284 مصرف کننده برای خرید گواهی ظرفیت به شرکت بورس انرژی معرفی شده که در پی آن 427 معامله در تابلو معاملات اوراق گواهی ظرفیت بورس انرژی صورت گرفته است.
به موجب این گزارش ، بها، تمامی معاملات انجام شده در تالار معاملات اوراق گواهی ظرفیت بورس انرژی تاکنون حدود 29 هزار و 940 میلیارد ریال با حداکثر قیمت معامله شده است.
تاکنون 4493 مگاوات تقاضا از طرف شرکت مدیریت شبکه برق ایران به سازمان بورس معرفی شده و 1244 مگاوات گواهی ظرفیت برای ارائه آماده فروش می باشد.
همچنین، گواهی ظرفیت سندی است قابل معامله که با مجوز وزارت نیرو جهت ایجاد ظرفیت نیروگاهی معتبر جدید و یا کاهش قدرت قراردادی مشترکین موجود صادر می گردد.
واحد سنجش گواهی ظرفیت کیلووات می باشد که به معنی ایجاد تعهد برای وزارت نیرو جهت ایجاد یک کیلو وات ظرفیت قابل اتکا نیروگاهی به مدت نامحدود است.