هیچ فرقی نمی کند که از سیستم خود برای کارهای روزانه استفاده می ...
به گزارش روابط عمومی، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران و سخنگوی صنعت برق در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما برنامه های تشویق محور کاهش مصرف برق را تشریح کرد و گفت: اگر مشترکی در مناطق عادی با الگوی 300 کیلووات ساعت در تابستان بتواند مصرف خود را به 250 کیلووات ساعت برساند، قبض برقش رایگان خواهد شد و اگر بتواند مصرف خود را به 200کیلووات ساعت برساند، در کنار رایگان شدن قبض، حدود 30 هزار تومان نیز از صنعت برق بستانکار خواهد شد.
رجبی مشهدی افزود: در مناطق گرمسیر 1 با سقف مصرف 3هزار کیلووات ساعت در تابستان نیز، امکان صرفه جویی بیشتر وجود دارد. این دسته از مشترکان می توانند با خاموش کردن یک کولر، تا 500 هزار تومان ماهیانه از طرح تشویقی برخوردار شوند.
ایشان در خصوص مشترکان پرمصرف اظهار داشت: مشترکانی که از الگوهای تعیین شده بیشتر مصرف دارند نیز هرچقدر که مصرف خود را کاهش دهند، به صورت پلکانی از صورتحساب شان کاسته خواهد شد مثلا اگر مشترکی مصرف برقش خیلی از الگو بالاتر باشد و بتواند مصرف خود را حدود 30درصد کاهش دهد، تا 60 درصد از مبلغ قبض این مشترک کاسته می شود.
او افزود: در نهایت کسانی که الگوها را رعایت نکرده و با طرح های تشویقی مصرف خود را کاهش ندهند، قبض های سنگینی دریافت خواهند کرد. جا دارد که به مشترکان پرمصرف هشدار دهیم که با شروع فصل تابستان استفاده درست از وسایل سرمایشی را در دستور کار خود قرار دهند و از دمای 25 درجه در کولرهای گازی و از دور کند در کولرهای آبی استفاده کنند که این خود می تواند تاثیر بسزایی در کاهش مصرف داشته باشد.
رجبی مشهدی در خصوص تغییر ساعت کاری ادارات گفت: توافق شده که استانداران محترم به پیشنهاد شرکت های برق منطقه ای و توزیع نیروی برق در استان ها، با تغییر ساعت کار اداری موافقت کنند. یعنی ادارات کار خود را زودتر از قبل آغاز و زودتر به پایان برسانند تا ساعت اوج مصرف یعنی 12 تا 17وسایل سرمایشی ادارت به طور کامل خاموش شود. این اقدام به تنهایی می تواند 1000 تا 1200 مگاوات صرفه جویی در پی داشته و امکان تامین پایدار انرژی برای سایر مشترکان را فراهم می کند.